Upplands Natur AB

Stängsel & staket

Stängsel

Med en professionell montering av stängsel sparar du inte bara tid och energi. Du kan också vara säker på att stängslet är korrekt konstruerat och att det inte skadar djuren, oavsett om de ska hållas inhägnade eller utestängda. Ett rätt monterat staket av hög kvalitet håller dessutom längre och kräver mindre underhåll och tillsyn.

Beroende på i vilket syfte stängslet sätts upp finns även olika rekommendationer och lagstiftning att rätta sig efter. Upplands Natur är uppdaterade på de senaste rekommendationerna och när du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet utförs enligt gällande föreskrifter och i material av rätt kvalitet. Alla våra stängsel och staket konstrueras i material av högsta kvalitet för att hålla i många år med minimalt underhåll.

Vår anpassade maskinpark och utrustning gör dessutom att arbetet går snabbare än vid manuell montering, vilket gör oss till ett kostnadseffektivt alternativ.

Häststängsel

Upplands Natur har lång erfarenhet av elstängsel och staket till hästar och kan projektera och montera häststaket i valfri höjd och med valfritt antal slanor.

Häststängsel

Elstängsel för hästar i Uppsala

Fårstängsel

Till får finns både vanliga stängsel i form av fårnät eller effektiva elstängsel. Vi projekterar och monterar alla typer av stängsel för får.

Fårstängsel

Fårnät till fårinhägnad i Uppsala

Nötstängsel

Betesmark för nötdjur kan vara inhägnad med olika typer av stängsel. Vi erbjuder både vanligt stängsel och elstängsel för inhägnad av nötdjur.

Nötstängsel

Elstängsel för kor i Uppsala

Vildsvinsstängsel

Vår erfarenhet säger att ett bra vildsvinsstängsel ofta är den bästa metoden för att hålla vildsvinen borta från odlingar och trädgårdar.

Vildsvinsstängsel

Elstängsel för vildsvin i Uppsala

Rovdjursstängsel

Upplands Natur projekterar och monterar rovdjursstängsel som effektivt förebygger angrepp på tamdjur av exempelvis varg, lo eller björn.

Rovdjursstängsel

Utestängande rovdjursstängsel i Uppsala

Planteringsstängsel

Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att projektera och montera stängsel som effektivt skyddar nyplanteringar mot viltskador.

Planteringsstängsel

Planteringshägn i Uppsala

Vilthägn

Upplands Natur erbjuder genomtänkta lösningar som både håller de inhägnade djuren på plats och hindrar andra djur från att ta sig in.

Vilthägn

Vilthägn hjort i Uppsala

Elstängsel

Vi har valt att arbeta med kvalitetsprodukter från Gallagher, världens största kvalitetsmärke inom elstängsel för alla typer av djur.

Elstängsel

Elstängsel för djur i Uppsala